Building Management System

Vă oferim servicii complete pentru automatizarea clădirilor de birouri, comerciale, logistice și industriale precum și eficientizarea energetică a activității dumneavoastră.

BMS (Building Management System) – reprezintă ansamblul de echipamente și infrastructură de comunicații prin care puteți monitoriza, controla și eficientiza clădirile și procesele din acestea. Toate aceste funcții care fac o clădire smart pot fi realizate de la distanță și automatizat pentru un randament optim prin intermediul aplicațiilor mobile și a dispecerizării de la distanță.

Suntem importatori și distribuitori autorizați pentru România pentru brandurile TRIDIUM, DISTECH CONTROLS, TELTONIKA, BOSCH și alți producători de echipamente pentru clădiri inteligente (BMS) și sisteme de eficiență energetică.

Oferim soluții complete ce cuprind:

  • Consultanță pentru configurarea soluției optime
  • Import și distribuție de echipamente și infrastructură de comunicații smart building
  • Livrare, programare, configurare  și instalare
  • Instruire utilizatori
  • Mentenanța periodică a sistemului BMS
  • Upgrade, refurbishment și proiecte noi
  • Proiecte de eficientizare energetică

Puteți solicita mai multe informații și un DEMO GRATUIT la: Vlad.caragea@tfms.ro

Condition based monitoring

Monitorizăm permanent parametrii instalațiilor din clădire astfel încât defecțiunile și /sau parametrii care au ieșit din limitele impuse să fie semnalați la distanță în dispeceratul nostru pentru a putea interveni în cel mai scurt timp și a reduce pierderile.

DESPRE NOI

Echipa companiei FMS este constituită din personal cu experiență de peste 15 ani în facility management și asistență tehnică. Serviciile tehnice ale companiei includ: mentenanță tehnică a clădirilor, monitorizarea si tratarea apei în circuite închise, management și eficiență energentică, mentenanțăși lucrări electrice. Compania oferă și servicii non-tehnice de curățenie, deszăpezire, DDD, peisagistică și concierge.

CONTACT

URMĂREȘTE-NE

© FMS- 2019