Servicii de dezinsecție și deratizare

Ne preocupăm să oferim clienților noștri un mediu sigur din toate punctele de vedere. Vă protejăm de orice tip de dăunători oferindu-vă  servicii de  înaltă calitate privind dezinsecția și deratizarea spațiilor prin:

  • Intervenții rapide ( de șoc) atunci când se impune;
  • Intervenții de remanență pentru asigurarea păstrării unui spațiu sigur, fără riscul apariției unei noi serii de dăunători

La cerere sau pe bază de abonament intervenim rapid și eficient!

Procedurile de dezinsecție și deratizare  se execută fie cu substanțe chimice autorizate  fie ecologic cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali.

Asigurăm următoarele tipuri de dezinsecții/deratizări:

  • Profilactică, de prevenire pentru împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor sau rozătoarelor dăunătoare. Interval recomandat pentru dezinsecție : o dată la cel puţîn 3 luni dar nu mai mult de 6 luni. Deratizarea se efectuează ori de câte ori este nevoie dar nu mai rar de 6 luni;
  • Curativă, de eliminare pentru distrugerea definitivă a insectelor/rozătoarelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile, şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

Procedurile de dezinsecție se realizează cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de „ceață rece”),  cu ajutorul cărora se pulverizează substanța activă.

COMPANIA NOASTRĂ ESTE OPERATOR AUTORIAZAT DDD.

Un spațiu de lucru curat și sigur conduce la o eficiență sporită a activității desfășurate.

Ai încredere în noi! Îți oferim siguranță! Tu dezvoltă-ți activitatea! Ne ocupăm noi de dăunători, avem și soluțiile și echipa și experiența!

DESPRE NOI

Echipa companiei FMS este constituită din personal cu experiență de peste 15 ani în facility management și asistență tehnică. Serviciile tehnice ale companiei includ: mentenanță tehnică a clădirilor, monitorizarea si tratarea apei în circuite închise, management și eficiență energentică, mentenanțăși lucrări electrice. Compania oferă și servicii non-tehnice de curățenie, deszăpezire, DDD, peisagistică și concierge.

CONTACT

  • Strada Ing Zablovschi nr. 66, Sector 1, București, România
  • Dispecerat: 0741 244 808
  • Birou: 031 06 99 403
  • office@tfms.ro
  • Program: Luni – Vineri 9.00 – 18.00

URMĂREȘTE-NE

© FMS- 2019